28 April 2011

Kalau nak update n3 kene pakai ayat skema ok!

Kalau nak jadi blogger yang bagus,ayat pon kene bagus gak.Paling tak pon ayat tu bio lah senang nak dibaca.Tak yah nak shoutcut2 sangat cam kebanyakkan antara kite suke wat ayat shoutcut mase anto sms (termasuk tuan punye blog ni,hoho).Disebabkan dah terlalu biasa dok amalkan shoutcut ni sampaikan terbawak-bawak mase dok update n3.Tapi sekarang dah insaf ok!Tak caye ce ushya2 ayat n3 ni,sume dh skema ok,muahahaha..

Sebnarnye tak salah kalau kite jadi skema time update n3.Lantak lah kalau ade yang dok ketawakan tentang ayat kite ni pon,tu die punye pasal la.Janji kite tak menyusahkan mane2 blogger yang dok bace n3 kite nanti (ade ke yang nak bace),takde la berkerut dahi nak dok paham pe yang kite tulis.Hujung2,terus jek blogger yang datang tadi takde mood nak bace coz lansung tak paham pe yang kite tulis,haah..padan muke aku!

Teguran yang membina dari KakYong tentang "no shoutcut2 mase update n3" terus terpahat dalam pale otak ni.Takde pon nak SENTAP la KakYong.Suke ade la coz BLOG NI TELAH DIREVIEW OLEH KAKYONG.COM.Kalau tak caye leh bace "Kenali Sahabat Ibu : m@m@ t0meLL"

TQ ye Kakyong,segala nasihat Kakyong akan dipraktikkan untuk memantap kan lagi blog ni,hoho :)

8 ulasan:

aNiM berkata...

*betul.pening baca ayat shortcut :)
sms kan pendek je.tak kisah kot.tapi bila tulis blog pun dah macam ayat sms tak ke haru orang nak baca.fenin.terus tak jadi baca (^_^)v

Nor Suhaiza berkata...

hu3...betol3x....
slain mudah phm, bdk2 sekolah yg da blog better xgna shotcut.nnti tbiasa tulis dlm karangan lak.kan dah kena potong markah...
hu3...:)
happy blogging....

..m@m@ T0meLL.. berkata...

anim : betoi tu,kite sndri fenin bile bace pe yg sndri tulis,hehe

..m@m@ T0meLL.. berkata...

Nor Suhaiza :zaman2 kite skolah dulu xde lagi ayat2 sms ni so kite cemerlang dlm karangan,hehe

Myra Jay berkata...

Betul tu.. MJ masa mula berblog dulu mmg banyak guna ayat shortform, bila baca balik mcm kelakar je, tp skrg dok cuba perbaiki ayat :)

..m@m@ T0meLL.. berkata...

MJ : dh biase sgt pakai ayat sms ni so agak sush nak ajo jari ni taip panjang2.asyik tersasul jek nak taip yang pendek2

kakyong berkata...

berubah ke arah kebaikan.. lebih byk manafaat nya... ;)


n3 terbaru kakyong.com
Anis rindu abang Fikri
My wordless Thursday (8)
Header 3D Premium Dari mohamadfaiz.com

..m@m@ T0meLL.. berkata...

Kakyong : TQ ye kakyong