29 April 2011

Kalau Gadoh-Gadoh Manje, Saye Suke Jadi Ahli Bomba.Anda Plak??


Asam garam rumah tangga,kompom ade bab gadoh2 manje ni.Bagi yang tengah cintan cintun pon rasenye lagi banyak kot,ngeeeeeee.Kalau skali skala kire normal la kot tapi kalau dah hari2,tak patot gelar normal.Tu dah luar biasa namenye.Macam MT kalau datang episod gadoh2 manje ni,start la panjang sedepa muncung MT ni.Siap leh ikat lagi tau huhu.Sume mood ke laot tapi mood makan buat mase ni ok lagi la,muahaha..

Macam MT bagi tau kat atas tadi,kalau skali skala terjadinya gadoh2 manje ni kire normal la.Kalau dah hari2 nak gadoh,payah la cam ni.Maksudnye due2 tak nak kalah la kot.Due2 nak menang jek.Ibaratnye due2 nak jadi api dan sorang pon taknak jadi bomba tolong padam kan api tu ngan air.Akibatnye habis la hangos terbakar..Macam MT,memang dari dulu kalau de gadoh2 manje ni,MT lebih suke jadi ahli bomba tak bertauliah untuk umah MT la.Bukan hape,malas la nak layan sangat.Tak suke melarat-larat sampai 2 3 hari.Rase tak best sangat kalau tak bertegur walaupon sehari so baik MT membatukan diri jek,rilex sambil wat muke tak bersalah jek.Muke memang la relax tapi dalam hati MT jek tau.sob..sob..


Kalau MT salah,tak pandai nak say sorry depan2.Suke anto sms @pon tulis surat cintan contohnye "Mama mintak maap ok" & letak kat peti ais.Esok kompom dah baik2,hehe.Kalau kate memang salah mR.ucuk,kompom die akan sedar n dengan sendri nye dalam 2 @ 3 jam dah wat baik2 ngan MT @pon ajak MT kua makan & jalan2.


Tak sia2 taktik MT kan jadi ahli bomba tak bertauliah.Memang membuahkan hasil tau,muahahaha

5 ulasan:

Nor Suhaiza berkata...

hik3...thx yer MT...
ni bole jd pnduan dlm alam umahtnga yg sya akn tmpuh nnti...
hik3....
happy blogging
:)

..m@m@ T0meLL.. berkata...

Nor suhaiza : kene tiru taktik MT tau,kompom berkesan.muahaha..

Myra Jay berkata...

Mmg asam garam rumahtangga xdpt dielakkan.. Sama la kita kena beralah jugak, xsalah kan :) Utk kebahagiaan utk kita jugak :)

..m@m@ T0meLL.. berkata...

MJ : toi tu mj,nak xnak musti kene beralah...cian kan :(

Fai Ayie berkata...

salam perkenalan MT...tinggal jejak kat sini ;)

btul sgt cara MT tuu...fai pn slalu buat mcm tu.hik2..