8 Mac 2014

Welcome mama tomell

Assalamualaikum..
Lame sangat2 x update blog ni.Sebelum ni dah banyak kali try tp still xleh ingat password nye. Hampa sangat.. kemas punye kemas buku2 lame td jumpa balik buku nota lame2. Selak punye selak, jumpa la email n password. Saje jek try kot2 boleh login ke...akhirnyeeee....berjaya gak mama. Mmg lame sgt x buka blog. Anak dh 3 baru nk berjaya. Alhamdulillah.. welcome mama tomell

2 November 2011

Wordless Wednesday ~Kedai Rakyat 1 Malaysia~

1st time pergi sini..Nak kompom kan sendri, betol ke murah sangat2?

31 Oktober 2011

Hobi Baru ~Sangat Suke Ber-Felt Craft~

Lately,MT sangat mem-bz kan diri dengan dunia craft2 ni exspecially felt craft la.Kalau yang rajin bw tu mesti dah tau ape itu Felt Craft?Blogshop tentang felt craft pon sangat banyak.Larat x larat je nak bw tau.Yang buat MT terjebak ke dalam dunia felt craft ni bila salah seorang sahabat MT telah agak aktif dalam dunia felt craft ni.

Ni la stater kit felt craft pertama MT.MT beli mane yang perlu jek.Baru 1st time nak try so beli mane patut je la.

Haah! Ni la hasilnye..Sepit rambut khas untuk Dak Kecik..

Ni plak keychain Love & Love berderet..MT pon xtau nak gelar ape.Main buat je & jadi la camtu..Ni MT nak bagi kat mak MT kat Kampung.Love mak sangat2..

Yang ni plak MT buat keychain Love gak tapi lain skit la kat bahagian depan nye,penuh warna warni.Paling suke bile dapt buat Brooch bunga.x yah dah beli,buat sendri je lepas ni..hehe

Teringin gak nak ber-bizness dari felt craft ni tapi yang menjadi persoalan nye ade ke orang nak beli..huhuhu