2 September 2011

Misi Mencari Biskut Tunjuk,muahahaha..

Selamat Hari Raya & Selamat kembali ke rumah masing2 yek.Kejap jek mase berlalu kan,sado2 jek dah nak kene balik kL.Mase dok odw balik dah dok bincang ngan mR.papa,biskut raya ape yang akan ditunjuk oleh MT nanti hehe.Orang len sebelum raya dah settle pasal biskut tunjuk ni,MT plak lepas raya baru nak kalut cari biskut tunjuk..Bukan nak borong banyak2 juz cari 2 3 jenis jek wat cukup syarat..x kan nak bagi tetamu minum air ber-colour jek kot.ish..ish..ish..memang x patot tau.
Antara biskut tunjuk yang akan MT bawa balik rumah nanti

Biskut Tat Gulong
Ni salah 1 biskut raya paling MT & mR.papa suka sesangat.Biasa kite tengok kaler kuning kan tapi kaler unggu ni paling menarik hati.Paling sedap MT pernah makan,biskut yang ditunjuk oleh uncle MT sendri yang dibeli di JB.Kat kL ni,MT x pernah rase lagi sesedap kat JB.Kalau ngadap 1 balang pon leh habis tau..

Biskut Semperit
Biskut Semperit ni pon susah nak cari yang tol2 rase semperit.kalau leh rase dulu sebelum beli kan best hehe

 Biskut Makmur

Aneka Kerepek

Haah! Ape lagi,jempot2 la bertandang ke rumah MT yek.Makan biskut tunjuk jek..Selamat Hari Raya,Maaf Zahir & Batin dari MT Sekeluarga

8 ulasan:

Wanita2u berkata...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

puanbee berkata...

selamat hari raya .. biskut tunjuk ada lagi ?

..m@m@ T0meLL.. berkata...

puan bee : masih de lagi,klu dh habis leh g tunjuk lg,muahahaa

..m@m@ T0meLL.. berkata...

wanita2u :menarik ni,insyaallah MT akan join :)

deqlis berkata...

wah!! misi mencari kuih ya..hehe..

pas ray abyk diskaun2x.:-)

Myra Jay berkata...

Selamat Hari raya MT..

Kuih semeperit tu Firas suka sangat makan :)

..m@m@ T0meLL.. berkata...

Deqlis : yok singgah umah MT makan biskut tunjuk :p

..m@m@ T0meLL.. berkata...

MJ : MT pon suke sgt tapi dah payah nak jumpe yg tol2 semperit tau