29 September 2011

Misi Mencari Bahan Bacaan Untuk Dak Kecik MT


Sejak 2 3 menjak kebelakangan ni,MT sibuk dok google cari bahan bacaan ape yang sangat sesuai untuk dak kecik MT.Mase dak kecik newborn lagi MT dah kalot pikir pasal ni.x nak la last minit baru nak terkial-kial nak beli buku bagai.Kalau boleh n memang berharap sangat sebelum masuk pra sekolah dak kecik dah leh kenal huruf @ pon dah leh membaca pon(mudah-mudahan yek)..


Setelah di google,ramai yang telah mencuba Set Lengkap Siri Cepat Membaca.MT jumpa tentang set ni di AdikBijak.com.Memang sangat2 teruja nak beli set ni untuk dak kecik.Set ni sangat sesuai untuk kanak2 yang berumur 3 tahun ke atas tapi x salah rasenye MT try walaupon dak kecik baru jek 2 tahun.

Pakej lengkap ini mengandungi set-set berikut:
  • Siri Cepat Membaca Bacalah Anakku (Bahasa Melayu)
  • Buku Aktiviti Fonetik Ekspres 1 & 2
  • Early Reading Series ReadEasy Phonics (Bahasa Inggeris)
  • ReadEasy Activity Book 1 - 2
  • Siri Cepat Membaca Al-Quran Al-Furqan (Jawi & Al-Quran)
  • Buku Mewarna & VCDLagu-Lagu Al-Furqan

4 ulasan:

nanakimie berkata...

wah,baguslah mama tomel neh:) pakej tu pun ok,semua ada....

Nisa Greennnpanda berkata...

wah, bgus nye la.. anak MT 2 thn eh? same la ngan Hannah~... ^_^

dtg klik2 gak...

Myra Jay berkata...

Sekarang ni budak2 cepat belajar, dah makin pandai :)

Ms Fai Ayie berkata...

boleh jer kalo MT nk bagi dak kecik...sure die suka...mane tau dak kecik minat n boleh pandai baca dgn cepat...hihi ;))