26 September 2011

Anmum - Promotions! Dah join?


Disebabkan dak kecik memang minum susu lembu cap Anmum so MT x lepaskan peluang join promotions ni.Kalau x dapat hadiah bonus berupa iPad 2,dapat susu free pon dah kire bagus tau.Nama pon dapat free,sapa lah yang x nak kan,hehehe.Macam tahun lepas MT dapat 1 pek jek coz join last minit.So start hari tu setiap pencedok memang MT akan simpan coz Anmum akan wat promotions lagi.Ape tungu lagi jom join cepat bagi sapa2 yang baby die minum susu Anmum.Banyak masa lagi,setiap sorang leh redeem sampai 5 pek susu 500gm sebelum 12 Dis 2011.Nak keterangan lebih lanjut leh klik SINI.

Dak kecik MT minum Anmum perisa original jek.Dah penah try yang honey tapi dak kecik lebih suke yang perisa original gak..

Ni dak kecik MT ngan koleksi pencedok Anmum.Sibuk jek nak intepremm gak..

7 ulasan:

Cik Bambam berkata...

xde anak lak nak dibelikan susu.. ekekkeke

..m@m@ T0meLL.. berkata...

CB : iyo lah tuuu..nnt dah de anak,bli susu nni k :)

puanbee berkata...

banyak nya pencedok....

..m@m@ T0meLL.. berkata...

puan bee:hehe sikit2 lame2 jadi bukit :)

Nisa Greennnpanda berkata...

gud luck ye MT.. Hannah xminum Anmum.. sy je yg minum Anmum time pregnant dlu, hehe..

..m@m@ T0meLL.. berkata...

Nisa : tq2,mudah-mudahan de rezki :)

NURULHANIF berkata...

dah dapat ke susu.. sy hntr dekat sebln tp xdapat lg.. :)