26 Ogos 2011

Shopping Raya 2011 khas untuk Dak Kecik jek..

Salam Merdeka Raya...
Orang len dah samapai kampung kot,MT baru nak cite pasai shopping raya,ngeeeee.Raya tahun ni MT hanya shopping khas untuk Dak Kecik jek.Kalau bace pada tajuk cam ada unsur2 x puas hati jek.hmmmmm,bukan x puas hati cume menangis x berlagu jek.Kalau pikir2 mau nye leh meroyan tau!MT ni bukan nye kaki shopping,nak beli baju buat pakai hari2 pon jarang.pakai jek mane ade sampai reput tau,cian kan..Cakap jek cam nak meroyan tapi ok jek.Dah 27 kali sambut raya,lebih pada cukup la kot.Dah ade anak so bagi peluang kat anak plak sambut raya..x gitu.

Macam biase la time dekat2 nak raya wajib g serbu SOGO.Niat dalam hati juz shopping baju Dak Kecik jek so sampai je sane trus shoot ke baju baby jek.x toleh lansung kiri kanan,takot meroyan nanti.xnak kempunan so jeling2 tau mase sampai kat tingkat baju pompuan.Huh,sakit jek hati tengok dieorang dok kirai2 lambung baju yg murah2 tu..sabo..sabo..

Sampai jek kat baju baby,hah! hambek ko....mak aiiiiiiii ramai nye umat.Nak kirai2 lambong pon dah xleh.Time2 camni la bahaya,mak ayah sibuk kirai2 lambong,anak xtau hilang ke mana.Dak Kecik ni pon leh tahan gak,tengok dak2 len berlari-larian die pon nak join sekaki.x padan awak tu kecik lagi,aissssshhhh.Nasib la ade mak n adik MT so leh pantau Dak Kecik tu.MT juz sambo mane yang patot pastu terus g bayo.Kalau dok kirai2 lambong lame2,bawak 1 riban pon leh habis.Belanja ala kadar jek,x mo bazir2...Ok,penat dah pok pet pok pet,jom tengok gambo plak.

 Ni la yang dapat MT sambo.2 jeans & 3 baju.Semua dah sedia maklum,harga baju budak,ngalahkan harga baju mak ayah.mak aiiiiiii....

 Haah!Ni la Dak Kecik MT.Tengah melaram pakai kasut raya new.x ketinggalan si upin pon telah di sambo Dak Kecik ni...

 Ni plak Dak Kecik tengah melaram pakai baju kurung yang dibeli oleh mak MT.Tq toktok banje Qasih,ngeeee


3 ulasan:

Adam Roslan berkata...

Meriahnya raya depaaaa.

Cik Bambam berkata...

syok lar jd budak kecik..bj raya mak belikan..wuwuuuu.. nak baju raya pree jugak..huhuhu

..m@m@ T0meLL.. berkata...

adam roslan : ala kadar jek,sume utk anak2

cb : klu jd dak kecik,sumenye pree tau :)