16 Ogos 2011

Hepy Besday Sayang Yang Ke - 2 Tahun...

Haah!Ni la Anak MT.Baru jek genap 2 tahun umurnye pada 12 Ogos lepas.Hepy Besday Sayang..Mama Papa Sayang bangat sama kamoo.Macam x caya jek dak kecik ni dah besau.TQ kat mak & adik yang sudi datang semata-mata nak join celeb besday dak kecik ni.MT juz celeb kecil-kecilan jek.Kalau bajet poket mR.papa berlebihan,leh la celeb 2nd time,muahaha..
 BTW,MT & mR.papa sentiasa berdoa moga buah hati pengarang jantung kami ni membesar dengan sihat & cergas.Jadi anak yang soleh & rajin belajar ye sayang..x mo nakal2 tau.

 Ni lar mak MT.

 Ni plak adik MT yg 2nd.TQ nyanyah...

14 ulasan:

deqlis berkata...

alahai tomei nyerr,,,happy besdey yer,,:-)

b a m b a m ' s berkata...

happy besday cayang!!

nanti request kat mama adik ek buat hadiah..hahahahhaa.larikkkkkkkkkk~!!

..m@m@ T0meLL.. berkata...

deqlis : tq yek wish kat dak kecik tu..

CB :dak kecik tu x mintak lagi la cb,hehe

puanbee berkata...

happy birthday .. lebih kurang umo ank saya tapi dia bulan 6

mama tisya berkata...

salam..tk nmpk ek no bertuah tu..ni nombornya

53,28,44,7,14,38,5,70,58,11

..m@m@ T0meLL.. berkata...

puan bee : tq wish kat dak kecik tu..

mama tisya : sush2 jek siap bagi tau kat MT kat cni.tp mt x menang gak..sikit jek lg nak kene.no MT 45..btw,tq mama tisya :)

Lovely Kitchen berkata...

happy 2nd birthday to cute little girl...salam ramadhan.

Myra Jay berkata...

Happy Besday sayang..
Wahhh dah besar tu, nanti leh tolong mama :-)

mrs redzuan berkata...

heppi bday cute lil princess.
anak dara saya bakal cecah 2 tahun disember ni..=)

..m@m@ T0meLL.. berkata...

Lovely kitchen : TQ wish..

Myra Jay :hari2 tolong MT kemas umah tau..huhuhu

mrs redzuan : tq wish kat dak kecik..seronok tengok anak2 membeso depan mate kan...

Nor Suhaiza berkata...

happy bufday...
tomey2...

p/s:: bz ngan keje...xda msa nk post entry....
selamat berpuasa n selamat hari raya....

..m@m@ T0meLL.. berkata...

Nor Suhaiza : TQ wish..haah,sape yg tomey tu..mama die ke anak die,hehe

ieda berkata...

eppy bday ye cayunk .. aloor2 cute pic senyum dua beranak tuu :)

..m@m@ T0meLL.. berkata...

ieda :tq...ramai nye yg datang wish..