10 Julai 2011

MT dah pandai buat banner transparent tau!

Setelah sekian lama,akhirnye MT dah pandai buat banner yang simple cam banner MT yang baru kat atas tuuuu.Jenuh MT goggle nak belajo camne nak wat banner transparent.Dan akhirnye MT berjaya.Pasni x yah nak mengharap org len wat kan.Kalau rase dah busan,leh suka hati tuka banner.Sekarang ni MT tengah nak belajo camne nak wat gambo kite x yah ade background.Kalau tengok banner MT tu still ade kotak lagi.MT nak gambo MT n My baby,Qasih just ade body kami due jek,cam kene gunting jek.Camne nak terangkan yek,tapi rasenye paham kot ape yang MT terangkan tu.Tak paham buat2 paham lah yeee..Setakat banner simple2 cam banner MT tu,memang pandai sangat la MT ni.Kalau nak wat yang lagi best,alamatnye kene banyak belajo lagi la..

3 ulasan:

Ms Fai Ayie berkata...

kak, nnti bila2 free blh la buat tutorial kt blog akak pulak....fai pn byk lgi xtau pasal blog ni...hehehe...

jom singgah blog fai
http://fai-ayie.blogspot.com

..m@m@ T0meLL.. berkata...

Fai: wat mase ni lom pro lg so xtau leh wat tuto ke x.Ni pn men pandai2 sendri jek.akhirnye berjaya gak :)

Myra Jay berkata...

Takpe MT,pelan2 buat na, kalau rajin blajaq pasti berjaya :)
Nanti leh MJ tempah ke..hehehe